Uw nieuwe kansen met AquaStar-Pro

 

Installateurs met ondernemersgeest zoeken continu naar nieuwe kansen om hun dienstverlening te verbeteren. U vindt in de Aquastar-Pro waterontharders een uitgelezen kans om u neer te zetten als specialist op het gebied van zacht-water. AquaStar-Pro u daarbij met raad en daad.

Een stralende toekomst
Onze aanpak vergroot uw verkoopkansen. Plaatst u bijvoorbeeld een nieuwe badkamer, dan heeft u alle kennis in huis om uw klant te adviseren over de voordelen van een kwaliteitsontharder uit de Aquastar-Pro serie. U zult zien dat het werkt. Want last van kalk hebben we allemaal. En bij een nieuwe badkamer willen we graag dat het sanitair er stralend schoon uit blijft zien. Bovendien betaalt de investering in een goede ontharder zicht vanzelf terug door de toekomstige besparing aan zeep, schoonmaak-, was- en ontkalkingsmiddelen. Ook nog eens goed voor het milieu…

Passie voor techniek
Wildkamp koos ervoor haar waterontharders te betrekken bij AquaStar-Pro, de innovatieve Nederlandse fabrikant van waterbehandelingsproducten met jarenlange ervaring en kennis van de markt. Hierdoor onderscheid Wildkamp zich met AquaStar-Pro waterontharders in de markt door een professionele klantgerichte aanpak. U merkt aan alles dat wij passie voelen voor het vak. Wij ondersteunen u als installateur met een onderscheidende verkoopstimulerende aanpak. Uw omzet in waterbehandelingssystemen zal hierdoor aanzienlijk groeien.


Pak het goed aan!
Wij ondersteunen u graag bij uw verkoopactiviteiten. We zetten een marketing & sales plan op en trainen uw verkoopmedewerkers en technisch personeel tot zacht-waterspecialist. Met verkoopstimulerende productopstellingen en op maat geschreven verkoop-presentatiemappen kunt u goed toegerust de markt op. 

Snelle levering, interessante marge
Bij zowel de verkoop als bij technische vragen ondersteunen we u in de volle breedte. Wildkamp levert de Aquastar-Pro waterontharders uit voorraad. Wanneer u de apparaten mee laat lopen met uw reguliere bestelling betaalt u geen verzendkosten en wordt hij snel geleverd. U maakt door de gunstige prijsstelling een interessante marge. 

Waarom kalkvrij water?
Weet u welke problemen u voorkomt met een waterontharder? Zacht water heeft vele voordelen en bespaart geld en energie: 

 • Geen schadelijke en lelijke kalkaanslag meer op en in sanitair en een langere levensduur van het sanitair. 
 • Geen defecten meer door kalkaanslag in apparatuur en een langere levensduur van o.a. waterkoker, koffiezetapparaat, stoomoven, Quooker/heetwaterkraan, cv-ketel en boiler. 
 • Geen huidproblemen zoals een uitgedroogde, schrale huid, huisvrouweneczeem en een rode, geïrriteerde en/of jeukende huid, ook na het douchen. Een zachtere huid is het gevolg. 
 • Een aanzienlijke besparing op het gebruik van was-, vaatwas- en reinigingsmiddelen zoals waspoeder, wasverzachter, douchegel, zepen en schoonmaakmiddelen. 
 • Minder energieverbruik: verkalkte elementen verbruiken 10-20% meer energie. 
 • Het water smaakt beter: heerlijk zacht en reinigend drinkwater uit de kraan!


Ontwikkeld naar uw wensen

Voor een uitstekende waterontharder met een degelijke kwaliteit voor een gunstige prijs kunt u bij Wildkamp terecht. Wij ontwikkelden de compacte Aquastar-Pro met uw wensen in ons achterhoofd:

 • degelijk uitgevoerd: tot wel 25 jaar de voordelen van zacht water; 
 • uiterst zuinig in zout- en spoelwaterverbruik; 
 • stijlvol en praktisch vormgegeven; 
 • diverse instelmogelijkheden: dubbele (spoel-) regeneratiemodus, tijd- en dagenspoeling; 
 • geheel digitaal aangestuurd en geschikt voor gebruik in vochtige ruimten. De software stellen we optimaal in voor uw huishouden en waterkwaliteit. Ook het onderhoud, de service en garantie verzorgen wij tot in de puntjes.


Zorgeloos genieten van zacht water

Waarom kiezen voor Wildkamp? Als technische groothandel kennen wij de markt. Wij kozen voor kwaliteit en service van een fabrikant met jarenlange ervaring. Samen ontwikkelden we de Aquastar-Pro serie, zodat u zorgeloos kunt genieten van zacht, kalkvrij water. De waterontharders worden compleet geleverd met alle benodigde aansluitmaterialen voor een gemakkelijke en professionele installatie van uw ontharder en een heldere gebruiks- en installatiehandleiding. Onze medewerkers staan klaar voor vragen en onderhoud. U krijgt 5 jaar fabrieksgarantie bij registratie.


Waar te koop 
Voor advies en aanschaf van de AquaStar-Pro Waterontharders kunt u terecht bij onze technische groothandel Wildkamp. Wilt u weten waar u bij u in de buurt terecht kunt? Vul uw postcode of plaatsnaam in bij “Vind uw verkooppunt”.


 

Informatie aanvragen