Horeca rekent af met kalkaanslag

 

Weet u dat u als horecaondernemer tijd en geld kunt besparen met een waterontharder in uw zaak? Investeren in zacht water verdient zich snel terug, zo leert de ervaring. Het betekent het eind van al uw kalkproblemen, voorkomt onnodige ergernis, onderhouds- en reparatiekosten en bespaart tijd (zoals kosten voor personeel en schoonmaak). En ook uw apparatuur, machines en sanitair gaan langer mee. Dubbel voordeel dus!

Kosten besparen met groen ondernemen
Weet u dat u met zacht water ook bewust kiest voor duurzaam? U heeft minder was-, reiningings en schoonmaakmiddelen nodig, wat fijn is voor het milieu. Dus neem nu die verantwoorde keuze. Schaf een AquaStar-Pro waterontharder aan, dan profiteert u dagelijks van zacht water, zonder zorgen. Want wij dragen met jaarlijks onderhoud zorg voor een optimale werking en een perfecte waterkwaliteit. Met de AquaStar-Pro van Wildkamp kiest u voor: 

BEDRIJFSZEKERHEID, KOSTENBESPARING, HOGER RENDEMENT EN WINST.

 

Op alle fronten een beter eindresultaat
Met zacht water onderneemt u sneller, schoner, groener en voordeliger. We zetten hieronder alle voordelen van zacht water voor de horeca voor u op een rij:

 • langere levensduur van uw apparaten; 
 • lager energieverbruik; 
 • groen: minder chemie is beter voor het milieu: - tot wel 60% minder wasmiddelen, wasverzachter, vaatwasmiddelen, reinigings- en desinfectiemiddelen; - geen ontkalkingsmiddelen en zout voor uw vaatwassers meer nodig; 
 • het schoonmaken van apparatuur, machines en sanitair gaat sneller en u bent geen tijd kwijt aan het ontkalken ervan; 
 • uw apparatuur en sanitair beschadigt niet door agressieve ontkalkingsmiddelen; 
 • het is beter voor de gezondheid van uw medewerkers; 
 • minder reparatie- en onderhoudskosten als gevolg van kalkaanslag.


Aquastar-Pro waterontharders: ontwikkeld naar uw wensen
Voor een uitstekende waterontharder met een degelijke kwaliteit voor een gunstige prijs kunt u bij Wildkamp terecht. Wij ontwikkelden de complete lijn AquaStar-Pro modellen met uw horecawensen in ons achterhoofd:

 • degelijk uitgevoerd: tot wel 25 jaar de voordelen van zacht water; 
 • uiterst zuinig in zout- en spoelwaterverbruik: - zoutverbruik: slechts 350 gram per m3 bij 10 °dH; - spoelwaterverbruik: 80% zuiniger dan reguliere modellen; 
 • stijlvol vormgegeven met praktische schuifdeksel voor bijvullen zoutreservoir en bescherming display; 
 • diverse instelmogelijkheden: dubbele (spoel-) regeneratiemodus, tijd- en dagenspoeling; 
 • geheel digitaal aangestuurd en geschikt voor gebruik in vochtige ruimten. De software stellen we optimaal in voor uw huishouden en waterkwaliteit. Ook het onderhoud, de service en garantie verzorgen wij tot in de puntjes.


Zorgeloos genieten van zacht water
Waarom kiezen voor Wildkamp? Als technische groothandel kennen wij de markt. Wij kozen voor kwaliteit en service van een fabrikant met jarenlange ervaring. Samen ontwikkelden we de Aquastar-Pro serie, zodat u zorgeloos kunt genieten van zacht, kalkvrij water. De waterontharders worden compleet geleverd met alle benodigde aansluitmaterialen voor een gemakkelijke en professionele installatie van uw ontharder en een heldere gebruiks- en installatiehandleiding. Onze medewerkers staan klaar voor vragen en onderhoud. U krijgt 5 jaar fabrieksgarantie bij registratie.


Waar te koop?
 
Voor advies en aanschaf van AquaStar-Pro Waterontharder kunt u terecht bij de plaatselijke installatiebedrijven en onze technische groothandel Wildkamp.. Wilt u weten waar u bij u in de buurt terecht kunt? Vul uw postcode of plaatsnaam in bij “Vind uw verkooppunt”.


VerkoopInformatie aanvragen