Een stralend, kalkvrij huis binnen handbereik met AquaStar-Pro!

 

Heeft u het gehad met kalkaanslag? Wilt u iedere dag genieten van stralend sanitair, blinkende kranen en een glanzende vaat? Wildkamp heeft de ideale oplossing voor al uw kalkproblemen. Wij raden u de aantrekkelijk geprijsde AquaStar-Pro waterontharders aan. Doordat u op schoonmaak- en ontkalkmiddelen bespaart, verdient de investering zich vanzelf terug. Terwijl u dagelijks profiteert van de voordelen van zacht water!

Schadelijk voor uw apparaten
Leidingwater bevat kalk. Het hecht zich muurvast op sanitair, kranen, leidingen en in allerlei apparaten, zoals uw koffieapparaat, CV-ketel en wasmachine. Niet alleen ziet kalkaanslag er lelijk uit, het verkort de levensduur van apparaten en verhoogt het energieverbruik. Kalkaanslag verwijderen is bovendien een tijdrovende klus die vaak terugkomt.

Heerlijk zacht water!
U kunt kalkafzetting voorkomen door uw leidingwater te ontharden voordat u het gebruikt. Met de AquaStar-Pro waterontharder filtert u uw water op professionele wijze op basis van ionenuitwisseling. Zo verlengt u de levensduur van uw huishoudelijke apparaten en bespaart u tegelijkertijd op energie, (vaat)wasmiddelen en zepen. Ook voorkomt u onnodige reparatie- en onderhoudskosten. En wist u dat zacht water lekkerder smaakt? Dat komt zeker ten goede aan uw kopje koffie of thee!

Waarom kalkvrij water?
Weet u welke problemen u voorkomt met een waterontharder? Zacht water heeft vele voordelen en bespaart geld en energie:

 • geen schadelijke en lelijke kalkaanslag meer op en in sanitair en een langere levensduur van het sanitair; 
 • geen defecten meer door kalkaanslag in apparatuur en een langere levensduur van o.a. waterkoker, koffiezetapparaat, stoomoven, Quooker/heetwaterkraan, cv-ketel en boiler; 
 • nooit meer huidproblemen als een uitgedroogde, schrale huid, huisvrouweneczeem of jeukende huid, ook niet na het douchen; een zachtere huid is het resultaat; 
 • een aanzienlijke besparing op het gebruik van was-, vaatwas- en reinigingsmiddelen zoals waspoeder, wasverzachter, douchegel, zepen en schoonmaakmiddelen; 
 • minder energieverbruik: verkalkte elementen verbruiken 10-20% meer energie; 
 • lekkerder water uit uw eigen kraan!


Ontwikkeld naar uw wensen
Voor een uitstekende waterontharder met een degelijke kwaliteit voor een gunstige prijs kunt u bij Wildkamp terecht. De compacte AquaStar-Pro is ontwikkeld met uw wensen in ons achterhoofd:

 • degelijk uitgevoerd: tot wel 25 jaar de voordelen van zacht water; 
 • uiterst zuinig in zout- en spoelwaterverbruik; 
 • stijlvol en praktisch vormgegeven met een schuifdeksel voor bijvullen zoutreservoir en bescherming display; 
 • diverse instelmogelijkheden: dubbele (spoel-) regeneratiemodus, tijd- en dagenspoeling; 
 • geheel digitaal aangestuurd en geschikt voor gebruik in vochtige ruimten.

De software stellen we optimaal in voor uw huishouden en waterkwaliteit. Ook het onderhoud, de service en garantie verzorgen wij tot in de puntjes.


Zorgeloos genieten van zacht water
Als innovatieve Nederlandse fabrikant van waterbehandelingsproducten kennen wij de markt en de wensen op het gebied van waterbehandeling als geen ander. Wij kozen ervoor de AquaStar-Pro waterontharders te promoten via de technische groothandel Wildkamp. Samen onderscheiden we ons in de markt door een professionele klantgerichte aanpak. U merkt aan alles dat we passie voelen voor ons vak. Wij willen dat u zorgeloos kunt genieten van zacht, kalkvrij water. De waterontharders worden daarom compleet geleverd met alle benodigde aansluitmaterialen voor een gemakkelijke en professionele installatie van uw ontharder en een heldere gebruiks- en installatiehandleiding. Onze medewerkers staan voor u klaar bij vragen en onderhoud en u krijgt 5 jaar fabrieksgarantie bij registratie.

Waar te koop? 
Voor advies en aanschaf van AquaStar-Pro Waterontharder kunt u terecht bij de plaatselijke installatiebedrijven en onze technische groothandel Wildkamp.. Wilt u weten waar u bij u in de buurt terecht kunt? Vul uw postcode of plaatsnaam in bij “Vind uw verkooppunt”.


Verkoop

 


Informatie aanvragen