Zacht water bespaart tijd en geld

 

Minder storingen in het productieproces, kalkvrije leidingen en apparatuur, machines die langer meegaan… Het is niet verwonderlijk dat steeds meer ondernemers kiezen voor een AquaStar-Pro waterontharder. Zacht water voorkomt kalkproblemen en bespaart u onnodige ergernis, onderhouds- en reparatiekosten. Zo houdt u tijd en geld over voor andere ondernemingsactiviteiten. Wildkamp adviseert u graag wel type voor uw bedrijf het meeste rendement oplevert.

Bewuster ondernemen
Weet u dat u met zacht water ook bewust kiest voor groen en duurzaam? U heeft immers veel minder was-, reiningings en schoonmaakmiddelen nodig, wat bijdraagt aan een schoner milieu. Schaf een AquaStar-Pro waterontharder aan, dan profiteert u dagelijks van zacht water, zonder zorgen. Want wij dragen met jaarlijks onderhoud zorg voor een optimale werking en een perfecte waterkwaliteit. Met de AquaStar-Pro van Wildkamp kiest u voor:

BEDRIJFSZEKERHEID, KOSTENBESPARING, HOGER RENDEMENT EN WINST.

Op alle fronten een beter eindresultaat
Met zacht water onderneemt u sneller, schoner, groener en voordeliger. We zetten hieronder alle voordelen van zacht water voor bedrijven en de industrie voor u op een rij:

 • Uw apparaten (zoals koelings- en verhittingselementen, boilers, doseerpompen, afsluiters, sensoren, vernevelaars, etc.) gaan langer mee en werken efficiënter waardoor u energie bespaart. 
 • U bespaart op chemische middelen, ook beter voor het milieu: 
  • tot wel 60% minder wasmiddelen, wasverzachter, vaatwasmiddelen, reinigings- en desinfectiemiddelen; 
  • geen ontkalkingsmiddelen en zout voor uw vaatwassers meer nodig. 
 • U bent geen tijd kwijt aan het ontkalken van apparatuur en machines. Ook het dagelijks onderhoud hoeft minder intensief te gebeuren. 
 • U voorkomt reparatie- en onderhoudskosten door kalkaanslag op uw industriële apparatuur en machines. Tegelijkertijd worden onnodige, ergerlijke defecten voorkomen. 


AquaStar-Pro waterontharders: ontwikkeld naar uw wensen
Voor een uitstekende waterontharder met een degelijke kwaliteit voor een gunstige prijs kunt u bij Wildkamp terecht. Wij ontwikkelden de complete lijn AquaStar-Pro modellen met uw bedrijfswensen in ons achterhoofd:

 • degelijk uitgevoerd: tot wel 25 jaar de voordelen van zacht water; 
 • uiterst zuinig in zout- en spoelwaterverbruik: 
  • zoutverbruik: slechts 500 gram per m3 bij 10 °dH; 
  • spoelwaterverbruik: 80% zuiniger dan reguliere modellen; 
 • stijlvol vormgegeven met praktische schuifdeksel voor bijvullen zoutreservoir en bescherming display; 
 • diverse instelmogelijkheden: dubbele (spoel-) regeneratiemodus, tijd- en dagenspoeling; 
 • geheel digitaal aangestuurd en geschikt voor gebruik in vochtige ruimten. 

De software stellen we optimaal in voor uw huishouden en waterkwaliteit. Ook het onderhoud, de service en garantie verzorgen wij tot in de puntjes.

Zorgeloos genieten van zacht water
Waarom kiezen voor Wildkamp? Als technische groothandel kennen wij de markt. Wij kozen voor kwaliteit en service van een fabrikant met jarenlange ervaring. Samen ontwikkelden we de AquaStar-Pro serie, zodat u zorgeloos kunt genieten van zacht, kalkvrij water. De waterontharders worden compleet geleverd met alle benodigde aansluitmaterialen voor een gemakkelijke en professionele installatie van uw ontharder en een heldere gebruiks- en installatiehandleiding. Onze medewerkers staan klaar voor vragen en onderhoud. U krijgt 5 jaar fabrieksgarantie bij registratie.

Waar te koop
Voor advies en aanschaf van AquaStar-Pro Waterontharder kunt u terecht bij de plaatselijke installatiebedrijven en onze technische groothandel Wildkamp.. Wilt u weten waar u bij u in de buurt terecht kunt? Vul uw postcode of plaatsnaam in bij “Vind uw verkooppunt”.

Informatie aanvragen