AquaStar-Pro

 

Of u nu een huishouden runt, of een flink bedrijf, kalk kan voor veel ongemak zorgen: lelijke aanslag op uw sanitair, verstopte apparatuur, verkalkte leidingen en verwarmingsapparatuur...

Door kalkaanslag te voorkomen bent u daar in een keer vanaf en bespaart u tegelijkertijd tijd en geld. Zacht water verlengt bovendien de levensduur van uw apparaten en voorkomt storingen.

Aquastar-Pro: een slimme keuze
AquaStar-Pro omvat een compleet assortiment waterontharders voor consumenten, horecaondernemers, bedrijven en industrie. De levering van dit complete assortiment AquaStar-pro waterontharders vindt uitsluitend plaats via onze groothandel Wildkamp. Deze innovatieve waterontharders geven alle voordelen van zacht water en winnen zichtzelf binnen een aantal jaar terug aan kostenbesparing. Een duurzame investering dus!  

Hogere omzet met AquaStar-Pro
AquaStar-Pro begeleidt installateurs die hun dienstverlening willen uitbreiden op het gebied van waterbehandeling. Door een speciale verkoopstimulerende aanpak kunt u uw omzet vergroten. De aanpak omvat training en ondersteuning door ons als fabrikant van waterbehandelingsproducten en het ter beschikking stellen van goede verkoopondersteunende middelen. Zo kunt u zich met kennis van zaken profileren als een echte zachtwaterspecialist. U informeert uw klanten onderbouwd over de voordelen van waterontharding, adviseert hen over het passend type en installeert deze zonder problemen. Bij vragen staat een van onze technische specialisten u met raad en daad ter zijde.  


Ontwikkeld naar uw wensen
Voor een uitstekende waterontharder met een degelijke kwaliteit en een gunstige prijs kunt u bij uw Wildkamp filiaal terrechtterecht. Wij ontwikkelden de compacte AquaStar-Pro waterontharder met uw wensen in ons achterhoofd:

  • degelijk uitgevoerd: tot wel 25 jaar de voordelen van zacht water; 
  • uiterst zuinig in zout- en spoelwaterverbruik; 
  • stijlvol en praktisch vormgegeven; 
  • diverse instelmogelijkheden: dubbele (spoel-) regeneratiemodus, tijd- en dagenspoeling; 
  • geheel digitaal aangestuurd en geschikt voor gebruik in vochtige ruimten. De software stellen we optimaal in voor uw huishouden en waterkwaliteit. Ook het onderhoud, de service en garantie verzorgen wij tot in de puntjes.


Zorgeloos genieten van zacht water
Waarom kiezen voor Wildkamp? Als technische groothandel kennen wij de markt. Wij kozen voor kwaliteit en service van een fabrikant met jarenlange ervaring. Wildkamp biedt u de AquaStar-Pro serie, zodat u zorgeloos kunt genieten van zacht, kalkvrij water. De waterontharders worden compleet geleverd met alle benodigde aansluitmaterialen voor een gemakkelijke en professionele installatie van uw ontharder en een heldere gebruiks- en installatiehandleiding. Onze medewerkers staan klaar om met u mee te denken en u te voorzien van een goed advies.


Verkoop 

Informatie aanvragen